Toller Indy [teef]

Onze Toller ‘Indy’ is geboren op 2 november 2010 Ze is opgegroeid in een nest met vier broertjes. Ze heeft een vriendelijk karakter. Gehoorzaam zijn is iets wat ze van pup af aan graag doet. Ze is rustig in huis & lief met kinderen. Ze heeft de volgende cursussen met zeer goede resultaten afgelegd:

De trainingen sluiten we af met een rondje behendigheid. Even ontspannen na intensief te hebben gewerkt aan de gehoorzaamheid. Indy doet graag apporteren, vanuit het water of vaste land.

Medische uitslagen :
HD: A
PRA: vrij – ECVO alles vrij [op 13 maart 2015]

Wat wij zochten was een hond die graag voor je wil werken, vriendelijk is met kinderen, rustig is in huis [let wel, na een juiste opvoeding van de Toller pup]. Een Toller is intelligent, gemakkelijk te trainen en heeft een enorm geduld. Hij is een goede, kundige zwemmer. Hij is een geboren vasthoudende apporteerder te land, zowel als vanuit water. Steeds attent om bij het eerste teken in actie te komen als er apporteerwerk wordt verlangd. Zijn sterke apporteerdrang en zijn speelsheid zijn de essentiële kwaliteiten voor lokkers-bekwaamheid. Ze zijn liefdevol en speels naar hun familie toe. Ze kunnen gereserveerd optreden naar vreemden, maar ze zijn dan niet overdreven schuw en vertonen geen agressie. De Toller verschilt qua karakter duidelijk van de meeste andere Retrieverrassen doordat hij over het algemeen iets zelfstandiger en eigenzinniger is. Kortom, maak voldoende tijd vrij en train je Toller, dan heb je een vriend voor het leven. Wij genieten nog iedere dag van haar en ze blijft plezier houden in het werken & knuffelen!

P1000693